Тонколистовая, покрытая цинком стальМатеріал популярний завдяки вигідному поєднанню вартості і міцності. Виготовляють таку сталь методом холодної прокатки. Основою для неї служать рулони, які розрізаються на мірні листові заготовки і поміщаються в ємність з цинком. Цинковий шар виходить з двох сторін.

Оцинкування використовують для конструкцій, призначених для зберігання і транспортування води, оскільки вона стійка до підвищеної вологості.

У нас можна купити оцинкований лист зі складу в Сумах. Ми здійснюємо відвантаження з власного складу. Крім того, у нас ви можете замовити додаткові послуги – рубку гільйотиною в розмір або виготовлення заготовок з листа.

Лист холоднокатаний (Х/К)

Лист холоднокатаний відповідає ГОСТ 19904-90, має товщину 0,5-2,5 мм, виготовляється з сталі Ст08 кп / пс (3 сп / пс / кп).

При виготовленні лист сталевий холоднокатаний деформується:

  • спочатку з рулону виготовляємо листи за методом гарячої прокатки;
  • на наступному етапі лист холоднокатаний проходить процедуру травлення;
  • заключна деформація відбувається під час прокатки металу на валках стану.

З огляду на те, що на виготовлення такої продукції тимчасові і енергетичні витрати збільшуються, і потрібне використання додаткового обладнання, ціна холоднокатаного листа буде вище. Такий лист з більш гладкою поверхнею. Він має більшу пластичністю.

При замовленні оптових партій надаються спеціальні знижки та вигідні умови співпраці.                      Чекаємо Вас: Суми, вул. Тополянська, 22а. Телефони: (099) 904 08 71, (068) 728 62 32